Chillitaste
Productie proprie
Productie proprie

In ograda noastra se petrece toata actiunea si tot de acolo folosim ardeii pentru produsele noastre.

100% Natural
100% Natural

Misiunea noastra este sa pastram naturalul in orice produs si promitem sa ne tinem de ea atat timp cat suntem pe piata.

Gama variata
Gama variata

Producem de la sosuri la dulceata picanta sau ardei iuti picanti. Depinde de forma pe care o alegi tu.

Vanzare engros
Vanzare engros

Da! Vindem engros. Oferim produse in functie de cantitatea ceruta.

CHILLI TASTE - PRODUSE NATURALE
Produsele noastre

Vara anului 2015 a fost un pas important pentru mine. A momentul in care am hotarat sa renunt la tot ceea ce inseamna job 9-17, la viata in care nu ma mai regaseam din Bucuresti si sa incep o mica afacere in domeniul legumiculturii. Tot ceea ce am construit in ultimii ani se regaseste in Campia Romana, acolo unde unde pamantul este prielnic pentru a cultiva ardei.

Inainte de a lua o decizie importanta in viata mea si a familiei mele, am luat in calcul valorile dupa care ma ghidez in viata de zi tu zi: responsabilitate, inovatie, traditie si calitate.

Insa, cel mai important factor pentru mine a fost si ramane respectul: respectul pentru oameni, dar si pentru pamantul pe care il lucrez.

Pasiunea pentru iute m-a determinat sa incerc sa aclimatizez soiuri de ardei cu continut ridicat de capseicina atat de benefica organismului uman.

In anul 2017, a inceput o noua etapa pentru mine, cultivand produse pe baza de ardei iute. Un an mai tarziu, ajunge la cea mai picanta etapa, cea pe care-mi place sa o numesc Chilli Taste.

Produsele realizate sunt 100% naturale, fara conservanti artificiali, fara coloranti, potentiatori de gust, fara aditivi.

Ce oferim? Sosuri iute, pasta iute, dulceata iute, ardei iuti murati, ardei uscati, seminte de ardei iute si ardei iute proaspat

Ardeii care intra in compozitia produselor: Carolina Reaper, Trinidad Scorpion(ciocolatiu, galben, piersica, BuchtT), Habanero(cicolatiu, galben, rosu, portocaliu, lemon), Jalapeno( Jalmundo,Tam, calsic), Serano, Aji Charapita.

Deviza noastra este : natural, sanatos, gustos.

CHILLi TASTE

Hot stuff pe Instagram

Urmareste pe Insta viata de zi cu zi a ardeilor nostri si ce peripetii intalnesc inainte sa ajunga la tine in borcan

CHILLi TASTE

Inscrie-te la Newsletter

Lasa-ne mai jos adresa ta de mail pentru a primi oferte si promotii marca Fructele Pamantului